Výcvik

Na chvíli se stavte a poseďte :-)
Pravidla fóra
Toto fórum má název "Kavárníčka" a rád bych aby komunikace odpovídala této atmosféře. Kávu si tady ale musíte uvařit vlastní :-).
Pokud se váš příspěvek nehodí do některého již založeného téma, založte nové, s názvem ze kterého je zřejmé o co jde.

Zatím je to nastaveno tak, že přispívat a využívat pokročilejších funkcí mohou jen registrovaní uživatelé. Podle počtu příspěvků jsou udělovány hodnosti a rozšiřována práva. Tato nastavení se budou ještě dolaďovat podle poznatků z provozu

Re: Výcvik

Příspěvekod Fotbalista » čtv 27. lis 2014 13:24:00

Vít Vavroušek píše:V poslední fázi výcviku v sobotu jsem toho měl už plný kecky a ještě ty Ranský holky (6) do toho, to snad může zvládnout jen JEZEVEC. PS: Děkuji za odvoz Lukášovi (zalétl jsem možná až za hranu únosnosti mého těla) :P

Jelikož nejsme tvorové (tak) družní (oproti jezevcům), a do brlohu si jentak někoho nepustíme, můžeme se jen stydět a tiše závidět výkony nejen letecké ;)
F&F
Fotbalista
Moderátor

Příspěvekod jezevec » pát 28. lis 2014 21:10:54

Fotbalista píše:
Vít Vavroušek píše:V poslední fázi výcviku v sobotu jsem toho měl už plný kecky a ještě ty Ranský holky (6) do toho, to snad může zvládnout jen JEZEVEC. PS: Děkuji za odvoz Lukášovi (zalétl jsem možná až za hranu únosnosti mého těla) :P

Jelikož nejsme tvorové (tak) družní (oproti jezevcům), a do brlohu si jentak někoho nepustíme, můžeme se jen stydět a tiše závidět výkony nejen letecké ;)

Tak jsem si to chvíli rozmýšlel, nicméně neshledal jsem polehčující okolnosti a tak máte oba "ČERVENOU". Až přijedete, dostanete vajíčkem mezi "světla". ;)
jezevec
Administrátor

Příspěvekod Fotbalista » sob 29. lis 2014 10:55:12

jezevec píše:
Fotbalista píše:

Tak jsem si to chvíli rozmýšlel, nicméně neshledal jsem polehčující okolnosti a tak máte oba "ČERVENOU". Až přijedete, dostanete vajíčkem mezi "světla". ;)

aach jo, už zase :( , to na postup do vyšší ligy nevypadá :?
F&F
Fotbalista
Moderátor

Příspěvekod Vít Vavroušek » pon 01. pro 2014 10:21:21

Doufám, že po zavření nebe Jarda snědl všechny vajka, potřebuji vyzvednout a odvést textil
Vít Vavroušek
Náhodný host

Příspěvekod jezevec » pon 01. pro 2014 15:49:41

Vít Vavroušek píše:Doufám, že po zavření nebe Jarda snědl všechny vajka, potřebuji vyzvednout a odvést textil

Munici jsem spotřeboval na fotbalistu. Do středy dozbrojím. :)

A vubec nespamujte mi tady, na tyhle plky je "kecátko". :evil:
jezevec
Administrátor

Příspěvekod Vít Vavroušek » pon 20. dub 2015 20:10:22

Včera jsem konečně poznal lahodný pocit sestupu z Raný dolů po svých s plnou polní. :P
Přílohy
zázrak.jpg
Vít Vavroušek
Náhodný host

Příspěvekod jezevec » pát 08. črc 2016 7:52:26

Sraz kurzistů dnes v 17 hodin u skleníku. Kdo to nestíhá, vyzvedne si výbavu a najde si nás pravděpodobně na západní loučce nebo v Charvátcích.
V sobotu ráno sraz u Skleníku v 9:00. Pokud se předpověď silného větru změní, tak to večer ještě změním. Takže prosím sledovat.
Info se týká účastníků probíhajícího dvoudílného kurzu.
jezevec
Administrátor

Předchozí

Zpět na KAVÁRNIČKA "POD RANOU"