Jo tak to se teda dějou vjeci,ten bar stojí na místě kde jej chtěl Tomáš

akorát že barmanka která tam bude kmitat v sinchronu s atomem césia, bude asi potřebovat více místa okolo sebe nebo se z toho zblázní ! Jo a jestli na ni bude pražit sluníčko tak do večera bude jak mátoha a zblázní se z toho ! Jó a krbový kamínka tak to se teda vopravdu těším , tobude taková nádhera že si to snad ani nezasloužíme.
Ach jo,ještě když jsem nemněl bydllík,tak jsem si už jako kurzík převelice považoval že mohu mít stan na očích a ani když nás Jezevec učil orat v Charvátcích tak se nikdy nestalo že by se něco stratilo.ty nádherný rána a ty noci když se vracely bludičky,jejich ohleduplnost byla kolikrát taková sranda že až jsem brečel štěstím že mohu sdílet svúj nuznej život s tak bezvadnejma lidičkama.Co chci říct, modelová situace-je konec května a v kempu tři stany,všichni z jednoho kurzu,plni očekávání se jdou učit létat,večer se vracej ke stanúm ale coto toto,policie,protokol,souhrná škoda 19 850 kč.pachatel neznámý.Bude správce jako provozovatel nucen uhradit vzniklou škodu ? Nebo bude muset jakéhsi drába najmout ?
Možná že se novej správce dohodne s broučkářema a vše zústane při starém.